My english blog

Thursday, March 3, 2011

Into the wild


Into the wild,

De ce traim? Compromisuri sau libertate? Societate sau natura? Relatii umane sau singuratate?a te regasi sau a fugi? necesitate sau evadare? alegere potrivita sau nu?

Cu totii avem lucruri de care fugim si pe care le respingem. Calatoria este intr-adevar cel mai bun lucru de a te cunoaste dar si de a fugi de trecut si de ceea ce doare.

Calatorind inveti sa fii singur, sa nu depinzi de nimic si nimeni. Calatoria este singurul adevar caruia ii esti fidel. In rest totul se schimba si iti creeaza sentimentul de libertate.

Cu toate astea, dupa o lunga ratacire, vine momentul cand te intorci la ceea ce ai respins si incerci sa infrunti acele lucruri si sa le accepti si abia atunci esti cu adevarat liber. Uneori poate fi prea tarziu insa.

Un film pe care am inceput sa il urmaresc datorita subiectului, calatoriile unui adolescent. Pe parcurs mi-am dat seama de profunzimea lucrurilor care se intampla. Scene extrem de emotionante. Frici si dorinte cu care ne confruntam toti. Scenariul are la baza un caz real. Drama societatii moderne.

No comments: